Is Otterlo in staat de titel te prolongeren?
Is Otterlo in staat de titel te prolongeren? Theo Beumer

Mooie poule-indeling vierde Ede Stad zaalvoetbaltoernooi

2 december 2022 om 17:00 Voetbal

EDE Nog een kleine maand en dan staat het vierde Ede Stad zaalvoetbaltoernooi op het programma. Vrijdag 30 december komen elf ‘Edese’ veldvoetbalverenigingen in de Edese Van der Knaap topsporthal in actie.

Eip Janssen

,,Zoals al eerder gezegd doen alle voetbalverenigingen die in competitie verband op het veld uitkomen mee. Edesche Boys is nu zowel op het veld- als in de zaal afwezig. Maar daar hebben we een mooie vervanger voor kunnen aantrekken. VVA Achterberg, met onder andere de in de gemeente Ede zeer bekende topscorer Rick Degenaar, maakt het deelnemersveld compleet”, laat ZVV Ede voorzitter Leon Verbakel weten.

In poule A komen uit: Blauw Geel’ 55, Bennekom, Advendo’57, Harskamp, Otterlo en SDS ’55. Poule B bestaat uit de teams: Ede/Victoria, DTS Ede, Fortissimo, FC Jeugd, VVA Achterberg en Lunteren.


Voetballiefhebbers gaan gedurende het toernooi uitstekend met elkaar om. Geen wanklank te horen. Theo Beumer

,,De A-poule speelt ‘s -ochtends en de B-poule ’s-middags. De finales worden op vrijdagavond gespeeld. Ik verwacht de hele dag echt spektakel. Daarnaast, net als de eerste drie edities, dat vele supporters van de clubs komen. Een mooie gelegenheid met elkaar het voetbaljaar 2022 af te sluiten. Mooi dat ZVV Ede, nadat Otterlo in het december 2019 de derde editie won, er weer in is geslaagd dit toernooi met alle veldvoetbalclubs bij elkaar te krijgen. Het wedstrijdschema volgt in een later stadium.”

Vrijdagmorgen 30 december vanaf 10.00 uur breek het spektakel weer los. Veldvoetballers die in de zaal voor de eer van hun vereniging strijden. Daarnaast staan er individuele prijzen op het spel voor een aantal spelers. Een onafhankelijke jury zal een oordeel vellen”, besluit Verbakel namens de organisatie.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie