Afbeelding
Henry Faber

Film, musical, goochelen en meer in Cultura

4 augustus 2021 om 06:47 Activiteiten

EDE Cultura houdt deze zomer in samenwerking met Malkander en Sportservice Ede de leukste zomeractiviteiten voor jeugd en jongeren uit Ede en omgeving. En na twee succesvolle eerste weken, is het vakantiefeest nog (lang) niet voorbij. Lees wat er nog komen gaat.

YUTO EN DE BOOM Een unieke kindervoorstelling op een nog uniekere locatie: de Stingerbol. Dompel je onder in de betoverende wereld van Yuto & de boom en ga op ontdekkingstocht door een bewegend labyrint met prachtige poppen, schaduwen en bewegende pentekeningen. Te zien op 7, 8, en 9 augustus, voor kinderen vanaf 5 jaar.

MUSICAL VAKANTIEWEEK Voor kinderen tussen de 10 en 16 jaar oud die helemaal weg zijn van musical is de musical vakantieweek een aanrader. Van maandag 9 augustus tot en met donderdag 12 augustus ga je elke dag van 10.00 tot 15.00 uur aan de slag om samen een musicalvoorstelling te maken. En op donderdagavond wordt de musical gespeeld voor ouders, broertjes of zusjes.

ZIEN & BELEVEN Huub Goochelshow (dinsdag 10 augustus, om 10.00 en 11.30 uur) is één grote belevenis. In deze voorstelling laat hij een aantal spetterende acties zien, zoals de jongleer-act én zijn beroemde diabolo act. Liever naar de film? Ook dat kan tijdens de vakantieweken bij Cultura. Op dinsdag 17 augustus draait het filmhuis wel driemaal Buurman & Buurman experimenteren erop los, om 10.00, 12.00 of 14.30 uur.

DOEN & INTERACTIEF Ga mee op muzikale reis naar verre landen en swing mee. Tijdens zon, zee en zamba ga je vooral veel spelen en beleven (9 en 16 augustus, geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar én van 9 tot 12 jaar.) En voor alle acrobaten in spe is er van 23 tot en met 27 augustus een waar circus bij Cultura. Zandkastelen bouwen kan die week ook, zelf schepje meenemen.

Kijk voor informatie en aanmelden op www.cultura-ede.nl/zomervakantie

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie