Javier Guzman speelt een Oudejaarsconference in Cultura
Javier Guzman speelt een Oudejaarsconference in Cultura Petrovsky Ramon

Programma theater Cultura voor jong en oud

15 juni 2021 om 09:43 Podiumkunsten

EDE Het is zover: de theaters in Nederland mogen hun deuren weer openen. En dus maakt iedereen zich klaar voor hét theaterseizoen 21/22 en start 18 juni landelijk de kaartverkoop van het het nieuwe theaterseizoen. Natuurlijk komt ook theater Cultura met een programma voor jong én oud.

Alle Nederlandse theaters slaan de handen ineen en schreeuwen het, letterlijk of figuurlijk, op vrijdag 18 juni van de daken. Zo vieren we samen dat de kaartverkoop van start gaat én laten we zien wat voor ontzettend mooie sector de cultuursector is. Ook Theater Cultura komt, in samenwerking met Twentyfour Dance Centre Ede, met een ludieke actie. Schreeuw mee op 18 juni om 20.00 uur, houd onze socials in de gaten.

TWENTYFOUR DANCE CENTRE EDE ,,Je weet pas echt wat je mist als het er niet meer is’’, aldus Jarino Tummer, oprichter van Twentyfour Dance Centre Ede. ,,Het is tijd om cultuur weer uit haar winterslaap te halen. Dus schreeuw het samen met Lysanne van Berlo, een prachtige en professionele danseres uit Ede, van de daken: We’re back in business!”

MOOIER DAN OOIT Op 18 juni wordt ook het theaterprogramma tot en met december van Theater Cultura bekend gemaakt én zijn er kaarten te koop. Een gevarieerd aanbod van klassieke muziek, cabaret, familievoorstellingen, toneel, dans en theaterconcerten staat op het programma.

Dit najaar kan er weer genoten, gelachen en bewonderd worden in de intieme theaterzaal van Cultura. Meeslepende klassieke muziek van PHION en Fuse wordt afgewisseld met scherp en hilarisch cabaret van Pieter Derks en Javier Guzman. Gerenommeerde actrices Ariane Schlüter en Sophie van Winden zullen het publiek ontroeren in een gloednieuw theaterstuk. Bij de dansers van Panama Pictures kijk je je ogen uit. Kinderen kunnen ademloos kijken naar de voorstelling Lampje. Jared Grant zet met de Amsterdam Funk Orchestra een weergaloze James Brown tribute neer.

Informatie: www.cultura-ede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie