Afbeelding
@tedxmedia

Winnaars Ede Stad Zomerpuzzel in de prijzen

Activiteiten

EDE Het blijft een bijzonder moment. De uitreiking van de prijzen van de Ede Stad Zomerpuzzel November. Terwijl het buiten koud was, steeg de temperatuur in Cultura waar de uitreiking plaats vond. Traditioneel gaf Dick van Laar, verkoopmedewerker van bdumedia, de prijzen aan de gelukkige winnaars. Ondanks dat het over het algemeen voor ondernemers het afgelopen jaar geen makkelijke tijd was, gaven zij prachtige prijzen weg. 

Zo won Sonja van Driel een waardebon van Bloem pannenkoekenrestaurant. Sonja woont in Zeeland en deed mee aan de Ede Stad Zomerpuzzel. Hoe kwam zij daar zo bij? ,,Ik nam een krant mee bij de Coop in Wekerom en daar zat tot mijn vreugde een puzzel in’’, vertelt zij. ,,Ik leverde in totaal vier oplossingen in maar ben alsnog verrast dat ik wat heb gewonnen. Of ik wel wat met de prijs kan omdat ik niet in de buurt woon? Jazeker. Ik ga al 20 jaar met heel veel plezier op vakantie in Otterlo en dat blijf ik ook nog wel even doen. Mijn kleinkinderen uit Apeldoorn komen dan vaak een paar nachtjes logeren, dus met die waardebon komt het wel goed’’, verwacht Sonja van Driel.

PUZZELVERSLAAFD Wim Eikelboom won een bon van HB Goudsmeden en Juweliers op de Bellestein in Ede. ,,Of ik al een idee heb wat ik daarvoor wil kopen? Nee, daarvoor moet ik mijn mijn vrouw overleggen’’, zegt Wim lachend. ,,Of ik verwacht had iets te winnen? Je weet maar nooit, ik stuur geregeld wat op, en ik win dan af en toe ook wat. Maar uiteindelijk gaat het om het plezier. Ik ben een beetje puzzelverslaafd. Als de krant op de mat valt, om het even welke, dan blader ik meteen naar de juiste bladzijde en begin ik te puzzelen. De zomerpuzzel van Ede Stad kijk ik dan ook altijd naar uit’’, vertelt Wim Eikelboom.

WINTERBANDEN Ook Josianne van Trierum uit Lunteren viel in de prijzen. Ze won een waardebon van Auto Banden Centrum Ede (ABC Banden). Nu is alleen de vraag of zij ook een auto heeft. ,,Die heb ik ja’’, antwoordt ze. ,,Of mijn auto al toe is aan nieuwe banden? Nou, ik denk zelf eigenlijk aan winterbanden.’’ Verwacht Josianne een strenge winter met veel sneeuw? ,,Nou ja, vanochtend vroor het al, dus je weet het nooit. Wat de sneeuwhoogten worden dit jaar? Ik heb geen idee, we wachten het af. Maar dan wel met nieuwe winterbanden onder de auto’’, zegt Josianne van Trierum lachend.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie