Afbeelding
Theo Beumer

Sinterklaas ook in Bennekom warm onthaald

20 november 2023 om 09:38 Activiteiten

BENNEKOM Sinterklaas zette dit jaar op zaterdag 18 november voor het eerst voet op Bennekomse bodem. De intocht van de goedheiligman was die middag in het centrum van Bennekom. En de regen mocht de pret niet drukken: Bennekommers waren in groten getale naar het centrum gekomen om de Sint een warm welkom te geven. 

De dj begon om 15.30 uur met muziek draaien, en toen was het natuurlijk wachten op Sinterklaas. In een grote stoet reed Sinterklaas, met zijn muzikale Pietenband, naar het podium voor de Oude Kerk. Ze kwamen met de koets aan via de Commandeursweg. Daarna gingen ze over de Lindelaan naar de Brinkstraat, Veenderweg, en door de Dorpsstraat naar het podium.

De verwachting was dat hij daar rond 16.00 uur arriveerde. Alle Bennekomse kinderen stonden daar met hun familie klaar om de Sint toe te zingen. Na afloop van het podiumprogramma wandelde de Goedheiligman naar de muziektent, waar kinderen met hem op de foto konden. Daarna stapte hij weer in de koets en ging de Sint via de Dorpsstraat, Kerkstraat en de Commandeursweg het dorp weer uit.

Er is in onze gemeente nog veel meer te beleven naar aanloop van de verjaardag van de Sint. Benieuwd wat? Lees het hier.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie