Echtgenote en dochter van winnaar Jan uit Wekerom worden verrast door de Postcode Loterij met de PostcodeStraatprijs-cheque.
Echtgenote en dochter van winnaar Jan uit Wekerom worden verrast door de Postcode Loterij met de PostcodeStraatprijs-cheque. Postcode Loterij

Straatprijs Postcodeloterij valt in Wekerom; bewoners verdelen 175.000 euro

20 september 2019 om 16:36 Mensen

WEKEROM Bewoners van zes Wekeromse adressen zijn woensdag verrast met een gouden envelop van de Postcodeloterij. In totaal verdeelden de winnaars, die op de Evekinkweg wonen, 175.000 euro.

De Postcode Loterij verraste de gelukkige winnaars woensdag. Vijf adressen kregen een envelop met 25.000 euro, één winnaar kreeg 50.000 euro bijgestort. Onder de winnaars van deze Straatprijs is ook een auto verloot.

De Postcodeloterij meldt in een persbericht dat de bewoners blij en verrast waren. Wim (29) en zijn vrouw winnen 25.000 euro. ,,Dit was een bijzondere en hele leuke verrassing! Ik was zelf niet aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen, dat heeft mijn vrouw gedaan. We gaan er denk ik een mooi feestje van geven voor vrienden en familie!"
 
Jan (47) en zijn vrouw winnen 25.000 euro. Ook hij was op het moment van uitreiking niet thuis; zijn vrouw en dochter namen de cheque in ontvangst. Jan: ,,Heel mooi nieuws was het toen ik werd geappt door mijn vrouw! Concrete plannen hebben we nog niet. Ik wil in ieder geval een andere telefoon. Dat moet wel lukken van dit bedrag!"

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie