Juf Gerda Zwanenburg, links op de duofiets, swingt mee met collega's tijdens een optreden.
Juf Gerda Zwanenburg, links op de duofiets, swingt mee met collega's tijdens een optreden. Gerhard Starke

Juf Gerda neemt tijdens rondrit afscheid van Otterlo

Mensen

OTTERLO Juf Gerda Zwanenburg heeft donderdagavond afscheid genomen van de Ericaschool in Otterlo. Na bijna veertig jaar in het onderwijs te hebben gewerkt, gaat ze met pre-pensioen. 

Tijdens een rondrit door het dorp op een duofiets konden kinderen, ouders en andere belangstellenden haar uitzwaaien.
Juf Gerda werd verwacht bij restaurant De Waldhoorn voor een diner met haar collega’s. Daar stonden solexen en een duo-fiets te wachten. Ouders waren op de hoogte van de route die Gerda en haar collega's gingen rijden.

Op verschillende plekken werden optredens verzorgd. Dansen en meezingen met ‘Kinderen voor Kinderen’, pianospel, spandoeken, een mooie John Deere-tractor met een kar vol kinderen, een optreden van O’tunes van muziekvereniging OBK Otterlo... er was van alles te zien en te horen.

De reactie van Gerda: ,,Ik vond het fantastisch en heb geweldig genoten. Dat zoveel mensen hier moeite voor hebben gedaan, vind ik echt hartverwarmend.'' Vrijdagochtend werden met de hele school nog twee liedjes gezongen voor haar en werd de allerlaatste werkdag afgesloten met een toost en poffertjes, verzorgd door de ouderraad en grand-café Kruller.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie