Joe Dolman in de tweede LimeLight Session
Joe Dolman in de tweede LimeLight Session Fotograaf onbekend

Tweede editie ‘Limelight Session’ in Cultura

Muziek

EDE Na een succesvolle eerste sessie van de Limelight Sessions staat op 12 juni de tweede Limelight Session in theater Cultura. Een gloednieuwe akoestische muziekmiddag overgevlogen uit Engeland. ,,Zin in een intieme show met geweldige nationale en internationale artiesten? Kom dan zondag 12 juni naar Theater Cultura en ga met een drankje lekker zitten tussen de lampjes en geniet van de magie van deze storytellers”, aldus Trudy Pijnenborg van Cultura. 

De Line-up van deze tweede Limelight Session bestaat uit de volgende artiesten: Hannah Mae, NÉOMÍ

HANNAH MAE Songwriten in Nashville, een platendeal bij Ilse de Lange en optreden op Country2Country… We kunnen wel zeggen dat Hannah een echte country-girl is. En daar is ze ook goed in! Hannah is op jonge leeftijd al enorm aan de weg aan het timmeren - van radio en reclame hits tot een club tour. Hannah’s prachtige melodieën, eerlijke teksten en originele stemgeluid gaan haar nog heel ver brengen.

NÉOMÍ Néomí heeft een totaal eigen blend van folk, indie en pop gecreëerd, al zegt ze te zijn geïnspireerd door Bon Iver, Bob Dylan en Ben Howard. Haar muziek spreekt voor zichzelf en heeft haar al de mogelijkheid gegeven support acts te doen van legendes als Don McLean en Novo Amor, in Nederland en Groot-Brittannië. Met haar melancholische stemgeluid heeft liefdesverdriet nog nooit zo mooi geklonken.

JOE DOLMAN Joe Dolman is eigenlijk gewoon Limelights familie. Hij heeft meerdere keren de Limelight shows in Engeland gespeeld en we konden niet wachten om hem hier te krijgen. Joe is een ambachtsman die keihard werkt en schrijft waanzinnige pop melodieën die recht naar het hart gaan. Geen wonder dat hij regelmatig te horen is op BBC1 en op podia heeft gestaan in Groot-Brittannië, Europa en Amerika. En nu, in Cultura, Nederland!

Kaarten zijn te bestellen via www.cultura-ede.nl of tel. 0318-672800. Deuren gaan open om 16.00 uur. Eindtijd ligt rond 19.00 uur. ,,Tussendoor kun je genieten van een drankje en lekker hapje. In het nieuwe seizoen vanaf september gaat Cultura verder met de Limelight Sessions! De data zullen binnenkort bekend zijn. De line-up is nog een verrassing”, sluit Pijnenborg af.

advertentie