Afbeelding
Henny Jansen

Fotoquiz EdeStad.nl: ‘Hoe goed ken jij Ede?’ (38)

10 februari 2021 om 10:00 Overig

EDE Lang niet alle uithoekjes van de gemeente Ede zijn bekend. Hoe goed kennen inwoners hun huidige leefomgeving of die uit de geschiedenis?

Wat is er op bijgaande afbeelding te zien en waar is de foto genomen?

Mail uw oplossing voor maandag 15 februari 10.00 uur naar Ede.Stad@bdu.nl onder vermelding van ‘Fotoquiz 38’, telefoonnummer en woonplaats en maak kans op twee vouchers van Puro Gelato & Caffè , Maanderpoort 29, Ede.

Oplossing fotoquiz 37: Ede, CineMec: concert voormalig Rolling Stones bassist Bill Wyman met zijn Rhythm Kings; januari 2010. 

Winnaar: Willem Oosterwijk, Bennekom.      

LEZERS MAILDEN OOK:

Huub Buning: we zien hier bassist - en ex-Rolling Stone - Bill Wyman als voorman van de Rhythm Kings tijdens een concert in het CineMec op 17 januari 2010.

Arno Rensen: de artiest op de foto is Bill Wyman, de voormalige bassist van de Rolling Stones. De foto is genomen in Cinemec toen hij daar een concert gaf met Bill Wymans Rythem Kings met o.a. Georgie Fame en Albert Lee. Het concert was een aantal jaren geleden in de grote zaal. 

Silvester van der Pol: het optreden van Bill Wyman’s Rhythm Kings op 17 januari 2010 in Cinemec Ede.

Benny Stevens: Bill Wyman met band in Cinemec. Mét gitarist Albert Lee!!! Ik was erbij....

Luc Pouw: het gaat hier om een optreden van Bill Wyman’s Rhythm Kings. Op de foto staat de ex bassist van de The Rolling Stones Bill Wyman. Het optreden was op een zondag in de Cinemac Ede.

Jan Rodenburg: op foto van fotoquiz 37 staat Bill Wyman en deze foto is een aantal jaren geleden genomen bij een optreden in CineMec, nu bioscoop Pathé geheten.

Oplossing fotoquiz 37: Ede, CineMec: concert voormalig Rolling Stones bassist Bill Wyman met zijn Rhythm Kings; januari 2010.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie