Afbeelding

Kaarten via TweeVV voor WK Volleybal vrouwen in Gelderland

30 mei 2022 om 13:12 Overig Deel je nieuws

Van 23 september t/m 15 oktober 2022 vindt voor de eerste keer in de geschiedenis WK Volleybal Vrouwen in Nederland plaats. Het vierjaarlijkse WK duurt ruim drie weken en aan het evenement nemen 24 landen van vijf verschillende continenten deel. 

Als je tickets voor de wedstrijden wilt bestellen, dan kan je TweeVV steunen door je tickets te bestellen via de website van TweeVV. In het nieuwsartikel over het WK op die website staat een link naar de kaartverkoop. Nog makkelijker: als je de QR-code scant kom je rechtstreeks op die pagina. De link in dat artikel brengt je direct naar de WK-ticketshop. Vervolgens kun je je bestelling plaatsen en heb je jezelf verzekerd van een plek op de tribune! De WK-clubactie loopt tot 1 augustus.

Ede gaststad

Het grootste deel van de eerste fase van het evenement vindt plaats in de provincie Gelderland, met het Arnhemse GelreDome als hoofdlocatie. Later in het toernooi zijn er wedstrijden in Rotterdam (Ahoy) en Apeldoorn (Omnisport), om voor de finaleronde weer terug te keren naar het GelreDome. Er worden ook wedstrijden gespeeld in Polen want het WK wordt in samenwerking met de Poolse volleybalbond georganiseerd.

Ede is gaststad voor de Chinese vrouwenploeg. Alle 24 deelnemende landen worden in de eerste fase van het toernooi ondergebracht in 30 verschillende Gelderse gemeenten. Op die manier wordt de hele provincie Gelderland betrokken bij het WK.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie