Afbeelding
Kerstpakketwebshop.nl

Kerstpakketten en Corona: hoe ga jij je werknemers dit jaar bedanken?

Partnercontent

Het herfstseizoen heeft ons land bereikt wat betekent dat kerst er ook aan zit te komen. Veel bedrijven en ondernemers beginnen dan nu ook na te denken over hoe zij hun personeel en zakenpartners kunnen bedanken voor de inzet en samenwerking. Wij hebben verschillende ideeen vernomen van specialisten, zoals Kerstpakketwebhop, op het gebied van eindejaarsgeschenken en zullen de leukste ideeen in dit artikel verwerken.

Voor veel bedrijven is het een erg grote uitdaging om kerstpakketten uit te delen omdat Corona nog steeds een rol speelt in onze sameneleving. Zeker er nu wederom maatregelen zijn toegerekend aan het volk, wat naast het invoeren van de corona-pas veel teweeg brengt. Tevens wordt er nu van de werkgevers verwacht dat ze rekening houden met situaties die zich kunnen voordoen. Hier zitten natuurlijk vele haken en ogen aan vast.

 Omdat er nog veel onzekerheid is over wat er wel en niet kan qua kerstborrels, kerstfeesten en het uidelen van kerstpakketten, hebben wij zoals gezegd eindejaarsgeschenkspecialisten benaderd. Zij zijn op de hoogte van het laatste nieuws en trends op het gebied van kerstviering en kerstpakketten

Zij en wij ook, zijn er over eens dat het van belang is dat je werknemers bedankt moeten worden voor hun flexibliteit en volwaardige inzet in een tijd van moelijk- en onduidelijkheden.

Erkenning en waardering uiten naar je personeel

Op welke manier je kerst viert op de werkvloer, deze traditie staat bekend om je medewerkers in het zonnetje te zetten en ook dat zij bedankt worden voor hun geleverd werk. In tijden van Corona moesten ook veel medewerkers thuiswerken. Thuiswerken was nieuw, geheel onbekend en thuiswerken had ook het gevolg dat veel mensen zich eenzaam voelden omdat het sociale contact erg verminderd werd. De behoefte aan erkenning en waardering is daarom erg groot  bij werknemers. Laat daarom deze erkenning en waardering zien door middel van een leuk kerstpakket. Maar tegenwoordig zijn kerstpakketten lang niet meer wat ze vroeger waren. Vandaag de dag kun je namelijk onderscheid maken in het thema, artikel en prijs.

Wanneer je financieel wat krapper zit, is een geschreven kaartje ook op zijn plaats. Een geschreven kaartje voelt heel persoonlijk  en jouw personeel heeft nu net persoonlijke bedankjes nodig in een tijd van afstand houden en niet op kantoor kunnen zijn.

Een ‘maatwerk’ kerstpakket voor iedere werknemer?

Het kan wel eens voorkomen dat een werknemer niet tevreden is met het ontvangen kerstpakket, wat natuurlijk voor kan komen. Het geven van cadeautjes blijft ook erg lastig aangezien dit een persoonlijke kwestie. Met dit als reden hebben de kerstpakketten leveranciers het keuzeconcept in het leven geroepen. Het keuzeconcept pakket is een kerstpakket dat door de werknemer zelf wordt samengesteld. De werknemers kunnen zelf kiezen wat voor cadeautjes zij graag in zijn of haar kerstpakket willen. Het aanbod aan cadeautjes is enorm. Zo kan er gekozen worden voor zowel etenswaren als non-food producten. Door dit keuzeconcept krijgt elke werknemer de cadeautjes die hij ook graag onder de boom zou willen zien .

De cadeautjes worden online gekozen via een ontworpen webshop gericht waar het design van jouw bedrijf in terug te zien is. Medewerkers kunnen door middel van inlogcodes hun cadeautjes selecteren en bestellen. Het te besteden bedrag wordt afgeschermd omdat er gewerkt wordt met een puntensyteem. Medewerkers zien de punten staan, maar het is niet te achterhalen hoeveel dat omgerekend is in euro’s. Volgens een medewerker van Kerstpakketwebshop zijn de reacties op het keuzeconcept bijna altijd postief. Een ideeal altneratief voor het traditionele kerstpakekt.

Een creatieve kerst in 2021

Je kan als werkgever zo creatief mogelijk zijn met de kerstviering. Je kunt het geheel of gedeeltelijk online laten plaatsvinden door middel van het genoemde keuzeconcept of je organiseert een pubquiz, je kunt je personeel iets persoonlijks toesturen of je deelt kerstpakketten uit. Mochten deze manieren niet helemaal zijn wat je wilt, ga dan eens voor een combinatie van deze ideeën! Het is in ieder geval van belang dat je personeel een onvergetelijke kerst krijgt.

Ben jij trouwens al op de hoogte wat de WKR regeling nou exact is? Maak gebruik van de mogelijke fiscale voordelen die hieruit te benutten zijn! Lees hier meer: https://www.kerstpakkettentip.nl/kerstpakket-belasting.html

advertentie