Afbeelding
Foto door form PxHere

Glaszetter in Ede: snel geregeld!

17 maart 2022 om 11:47 Partnercontent

Een glas vervangen in Ede is snel geregeld. Je zoekt, vindt en belt en in minder dan een uur is de klus geklaard en is je gebroken ruit vervangen. Wie in Ede een glaszetter zoekt, heeft in een half uurtje een vakman op de stoep staan, dat is de norm tegenwoordig. Er was vroeger zo’n reclame waarin men telefonisch kantoorartikelen bestelde en men de hoorn nog niet had neergelegd of de vrachtwagen stond voor de deur. ‘Wauw, dat is snel!’ - dat is zeker van toepassing op de glaszetters van Glaszetterdirect.nl. 

Doe het vooral niet zelf

Hoe vaak hoor je zelfbenoemde klussers het niet roepen als zich een karwei aandient waarvoor eigenlijk een opleiding vereist is: “Ik kijk wel even op YouTube”. Leuk en goed bedoeld, maar de praktijk wijst uit dat er niet voor niets specialisten bestaan, vakmannen die de klus beter maar ook sneller klaren. Een ruit vervangen doe je niet even zelf. Het glas moet op maat gesneden worden, voorzichtig en naadloos in het kozijn gehangen en de afwerking moet met de nodige zorg gebeuren. De professionele glaszetter geeft je tevens meer info en advies over de te kiezen dikte en soort glas, en de voordelen van dubbel glas. Soms is het op den duur nou eenmaal goedkoper om een gelouterde klusser in te huren. 

Geen kou en troep

Zeker wanneer er enige haast bij geboden is, zoals in de winter. Een gebroken ruit is dan al vervelend genoeg, laat staan als een potentiële Help, mijn man is klusser!-kandidaat zich over de klus ontfermt. Zit je ‘s avonds laat nog in de troep en giert de wind door je huis, terwijl het dus met één simpel telefoontje gefikst had kunnen zijn. Een ding doe je sowieso niet: een plank spijkeren waar ooit het raam zat en dan maar wachten totdat de beoogde beunhaas zich een keer aandient. Je zoekt de website op, gooit er een belletje tegenaan en nog geen uurtje later mag de verwarming weer aan en kruip je voor de tv alsof er niks gebeurd is. 

Koop en verkoop van je huis

Ook als je geen haast hebt met bijvoorbeeld het vervangen van enkel glas door de meer duurzame dubbele variant, weet je in Ede nu waar de vakman te vinden is. Dat komt zowel van pas bij het aanschaffen van een huis (zeker bij oude kluswoningen), als bij het investeren in de verkoop. Een kritische blik op alle ramen leert wellicht dat er het een en ander opgeknapt kan worden om er straks een betere verkoopprijs uit te slepen. Hoe dan ook: de uitdrukking dat je ergens beter niet je vingers aan kunt branden, gaat zeker op voor het vervangen van ruiten. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie