Afbeelding
Foto: Freepik

De eenvoudigste manieren om van je overbodige spullen af te komen

22 maart 2022 om 07:35 Partnercontent

We kennen het allemaal wel het kamertje of het hoekje met spullen die je hebt gekregen, maar niet of niet meer gebruikt. Het staat daar maar stof te vangen. Je moet er toch een keer iets mee gaan doen want het kan niet voor eeuwig blijven staan. Je kunt het weg gooien maar dat is ook weer zo wat. Je kunt het beter aanbieden op een website! Zo maak je een ander blij en kun je er ook nog iets aan verdienen. Hieronder bespreken we de eenvoudigste manieren om van je overbodige spullen af te komen.

Spullen aanbieden op rommelmarkt.

Een manier om van je spullen af te komen is door op een rommelmarkt te gaan staan. Dit is natuurlijk met Koningsdag. Mensen komen langs je kraam of kleed en kijken of er iets tussen zit. Het staan op een rommelmarkt kost wel veel tijd. Daarnaast moet het weer ook maar net mee zitten. Regent het de hele dag dan komen er niet veel mensen kijken. Het is wel altijd gezellig. Kletsen met je buren en voorbijgangers. Misschien kom je nog wel bekende tegen. Aan het einde van de dag moet je de overgebleven spullen wel weer mee naar huis nemen. Niet altijd ideaal.

Overbodige spullen aanbieden op een website.

Het aanbieden van je overbodige spullen via een website heeft vele voordelen. Zo kost het niet heel veel tijd. Het is even een foto maken en zo je zet het gemakkelijk online. Daarnaast heb je een groot publiek. Bied je bijvoorbeeld een caravan aan dan ziet iedereen die op zoek is naar een caravan je advertentie. Daar hoef je helemaal niks voor te doen. Geen tijd voor maken lange afstand rijden. Gewoon lekker vanuit je luie stoel alle spullen waar je vanaf wilt gemakkelijk verkopen. Dit is mogelijk via sites zoals markthandel waar je gemakkelijk tweede hands spullen kunt aanbieden.

Op sommige tweede hands sites moet je betalen om te mogen adverteren. Of je moet extra betalen om bovenaan te komen staan. Bij markthandel kun je gratis adverteren super handig.

Ouderwetse kringloopwinkel

Als laatste kun je ook je spullen wegbrengen naar een kringloop. Hiermee moet je wel oppassen want tegenwoordig nemen kringlopen niet zo maar alle spullen meer aan. Geld krijgen voor je spullen is iets wat al even niet meer voorkomt. Het is dus allemaal niet meer zo makkelijk om van je overbodige spullen af te komen. Maar weggooien is ook weer zo wat want wie weet is een ander precies op zoek naar dat kastje of bestek.

Conclusie

Afkomen van je overbodige spullen kun je op verschillende manieren doen. Rommelmarkt, kringloop, grofvuil of aanbieden op een website. De makkelijkste manier is toch wel om het aan te bieden op een website. Zo kun je nog iets krijgen voor je spullen en hoef je zelf geen moeite te doen om een koper te zoeken of met je spullen heen en weer te schouwen. Welke spullen ga jij vandaag nog online aanbieden? 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie