Afbeelding
Shutterstock

Bereik jouw doelen met een personal trainer in Bloemendaal

13 oktober 2022 om 14:04 Partnercontent

Heb je voor jezelf bepaalde doelen gesteld en heb je hier de motivatie van een personal trainer in Bloemendaal nodig? Deze professional kan jou bij een groot aantal zaken helpen. Niet alleen is deze trainer er voor het verliezen van gewicht en de bijbehorende oefeningen, maar ook als je beter in jouw vel wilt zitten of juist meer kracht en conditie op wilt bouwen. Doordat de training helemaal aangepast is aan jouw lichaam, heb je het doel sneller bereikt. En je hoeft het niet alleen te doen. Je hebt altijd iemand die jou motiveert om door te zetten. Maar wat kan deze trainer precies voor jou betekenen?

Realistische doelen stellen voor de verandering

Een personal trainer in Bloemendaal kan samen met jou werken aan bepaalde doelen die je voor jezelf hebt gesteld. Hiervoor is het belangrijk dat je eerst in gesprek gaat over bepaalde verwachtingen en de doelen die je wilt behalen. Afhankelijk van de huidige situatie kan de personal trainer deze verwachtingen bijstellen en een realistischer doel voorstellen. Heel veel afvallen binnen een korte tijd is bijvoorbeeld niet realistisch als je slechts één keer per week sport. Door zo goed mogelijk te weten wat de mogelijkheden zijn, kun je beginnen met een bepaald trainingsschema om jou dichter bij jouw doelen te brengen.

Weegmomenten voor meer motivatie

Bij de trainingen werk je vanuit een bepaald uitgangspunt. Jouw startgewicht en jouw conditie zijn belangrijke uitgangspunten om mee aan de slag te gaan. Op vaste momenten krijg je daarom ook te maken met een weegmoment. Dit weegmoment is belangrijk, omdat deze ook voor nieuwe motivatie kan zorgen. Niet alleen het aantal kilo’s is hierbij belangrijk, maar ook het vetpercentage in jouw lichaam. Laat je echter niet alleen leiden door de weegschaal, maar krijg ook plezier in het sporten als je met een professional van PW Personal Training aan het trainen bent.

Een stap in de goede richting

Iedere stap die je zet, is weer een stap dichter bij jouw persoonlijke doelen. Daarbij maakt het ook niet uit in welk tempo je het uitvoert. Met PW Personal Training werk je namelijk naar resultaten toe en niet aan de snelheid waarmee dit gebeurt. Hiermee voorkom je ook dat al jouw harde werken niet verdwijnt zodra je een keer niet kunt sporten. Aan het einde van het traject ben je blij met wat je hebt bereikt en kun je voor jezelf bekijken wat er nog nodig is voor het behalen van het volgende doel. Je hebt voldoende houvast om hiermee verder te gaan en kunt ook zonder personal trainer verder sporten. De oefeningen kun je immers voor de rest van jouw leven blijven doen en je houdt jezelf gezond. Heb jij al een personal trainer?

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie