Afbeelding
Shutterstock

Een nieuwe auto voor de deur met private lease

Partnercontent

Ben je op zoek naar een nieuwe auto en overweeg je om gebruik te maken van private lease? Vaak heb je een groot eigen vermogen nodig om een nieuw voertuig voor de deur te hebben staan, maar dit kan ook anders. Met het leasen van een nieuwe auto zorg je ervoor dat je toch de nieuwste modellen voor de deur hebt staan, zonder dat je hier in één keer een groot bedrag voor betaalt. Om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt, moet je weten waar je allemaal op dient te letten. Want wat is er allemaal nodig om een nieuwe auto voor de deur te krijgen?

Verschillende merken en modellen beschikbaar

Bij private lease heb je de keuze uit een groot aantal soorten auto’s. Jouw favoriete merk of model zit er te allen tijde tussen. Het is belangrijk dat je vooraf bekijkt welke merken je in jouw zoektocht mee wilt nemen, zodat je de zoekresultaten verkleint en sneller een voertuig voor de deur hebt staan. Ieder merk heeft daarbij zowel grote als kleine auto’s beschikbaar. Zo pas je de grootte en het aantal deuren aan jouw situatie aan en ervaar je vanaf het begin alle gemakken. Ieder model brengt jou weer andere gemakken en zorgt ervoor dat je snel weer de weg op kunt.

De contractduur voor jouw nieuwe auto

Voordat je overgaat tot het leasen van een auto bij een professional als XL Easy is het goed om de contractduur te bekijken. Zo heb je de mogelijkheid om een auto voor een jaar, twee jaar of langer voor de deur te hebben staan. Afhankelijk van de contractduur zal het maandbedrag aanzienlijk veranderen. Hoe langer je een contract afsluit, hoe goedkoper het voor jou is om in een van de nieuwste auto’s te rijden. Je ziet dan ook in een oogopslag welke voorwaarden eraan verbonden zitten. Deze dien je op te volgen om niet voor onverwachte kosten te staan. Jouw rechten en plichten zijn vooraf duidelijk als je het contract ondertekent.

Gelijk van alle gemakken voorzien

Het enige wat je nog hoeft te doen is het ondertekenen van het contract en het betalen van het maandbedrag. Je bepaalt hierbij zelf hoeveel je maandelijks betaalt aan de hand van de contractduur, je hoeft alleen nog de tank te vullen. Let wel op het aantal kilometers dat je jaarlijks rijdt, omdat je anders wellicht bij moet betalen. Voor de rest hoef je nergens meer over na te denken. Het onderhoud zit bij de prijs inbegrepen en ook de nodige reparaties vallen onder de maandlasten zolang het niet door eigen toedoen is. Jouw nieuwe auto bij XL Easy leasen geeft jou alle gemakken die je nodig hebt. 

advertentie
advertentie