Van de Zandschulp assurantiën is Zelfstandig Adviseur RegioBank in Bennekom en DBA advies is Zelfstandig Adviseur RegioBank in de dorpen Lunteren en Barneveld.
Van de Zandschulp assurantiën is Zelfstandig Adviseur RegioBank in Bennekom en DBA advies is Zelfstandig Adviseur RegioBank in de dorpen Lunteren en Barneveld. RegioBank

RegioBank: buurtzame bank in uw buurt

Zakelijk

LUNTEREN/BENNEKOM RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in heel veel buurten in dorpen en kleine steden. Zo ook in Bennekom, Lunteren en Barneveld. ,,Van de Zandschulp assurantiën is uw Zelfstandig Adviseur RegioBank in Bennekom en DBA advies is uw Zelfstandig Adviseur RegioBank in de dorpen Lunteren en Barneveld. Naast bankzaken kunt u ook bij de adviseurs terecht voor onafhankelijk advies op het gebied van verzekeringen en hypotheken”, vertelt Carla Bol-Wien, adviseur bij RegioBank.

Zij vervolgt: ,,De bank in de buurt waar je binnen kunt lopen voor al uw vragen en persoonlijk advies voor jong en oud, particulier en zakelijk. In de maand oktober worden de kinderspaarweken uitgebreid gevierd. De kinderen staan hier centraal en wordt er extra aandacht besteed aan de leuke en educatieve JongWijs-jeugdrekening. Bij de kantoren kunnen kinderen die een JongWijs-rekening hebben een leuk cadeautje ophalen. Op de kantoren die een kasfunctie hebben kunnen de kinderen naast een leuk cadeautje hun spaargeld storten op hun JongWijs-rekening. Samen met u als ouder maken zij uw kinderen ‘geldwijs’.”

IN DE BUURT In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt, waar klanten digitaal of op kantoor bankzaken kunnen doen. Bol-Wien: ,,Zij weten hoe belangrijk een fijne buurt is. Dat is een buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. En waar u met plezier kunt wonen, werken en leven. Kortom, een buurt waar mensen buurtzaam bezig zijn. Als buurtzame bank speelt RegioBank daar een belangrijke rol in. Zo regelt u uw bankzaken dus gewoon in de buurt.”

OVERSTAPSERVICE ,,Heeft u een rekening bij een andere bank, dan is met de Overstapservice de overstap naar RegioBank heel eenvoudig. Bij het openen van uw betaalrekening kan uw Zelfstandig Adviseur meteen een gratis Overstapservice voor u regelen. Zo stapt u zonder zorgen over, want uw betalingen lopen gewoon door van en naar uw nieuwe rekening.”

De Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn zij op zoek naar sociale initiatieven in de buurt. Zij werken daarin samen met het Voor de buurt Fonds van het Oranje Fonds en stichting Samen voor de Buurt. RegioBank steunt sociale initiatieven die zich inzetten voor lokale verbondenheid en die bijdragen aan de leefbaarheid in de buurt. Denk aan het organiseren van een kookmiddag voor eenzame ouderen, het aanschaffen van een duofiets om met minder validen een rondje te kunnen fietsen of het opzetten en onderhouden van een buurtmoestuin. 

,,Weet u een mooi initiatief dat een zetje kan gebruiken? Dan komen de Zelfstandig Adviseurs graag in contact met de initiatiefnemers. Dat kan bijvoorbeeld een sportclub, een buurtcentrum of een vereniging zijn. Maar ook een betrokken bewoner en/of een vrijwilliger. Of heeft u zelf een initiatief waarbij hulp nodig is om het te realiseren? Laat het dan weten. Zij helpen graag.”

Informatie: Van de Zandschulp assurantiën, Kierkamperweg 25, Bennekom, 0318-415343. DBA advies, Oranjestraat 6, Lunteren, 0318-734280 of DBA advies Amersfoortsestraat 25, Barneveld, 0342-404180.

Dit artikel wordt u aangeboden door Van de Zandschulp assurantiën. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

advertentie
advertentie