Afbeelding
Raamdecoratie - houten jaloezie

Zoveel interieurs, zoveel raamdecoraties

23 juni 2019 om 14:00 lokaal

De wijze waarop u uw ramen verduistert kan van zeer grote invloed zijn op het algehele interieur. Denkt u maar mee. Felgekleurde gordijnen geven een druk aangezicht en worden dan ook veelal op een kinderkamer gebruikt. Beige of bruine gordijnen van een dikkere stof doen al snel denken aan een huishouden van oudere mensen. Moderne huishoudens houden het vaak bij lamellen of jaloezieën. Tevens zijn rolgordijnen, duo rolgordijnen, vouwgordijnen of plisségordijnen tegenwoordig erg in trek. Zo heeft iedere inrichting, maar ook iedere soort woning een eigen raamafscherming. In deze blog richten we ons op de jaloezieën. Dit is een veelgebruikte Raamdecoratie, aangezien het om een vrij betaalbaar én effectieve oplossing gaat. Maar wat zijn uw opties binnen het assortiment jaloezieën? Dat vertellen wij u graag!

Jaloezieën in alle soorten en maten
Wit, grijs, beige. Afgelakt, met zichtbare houtnerf of misschien effen zwart? Het zijn slechts een paar van de vele opties die u voorgeschoteld krijgt wanneer u op zoek bent naar jaloezieën. Een goede eerste stap is om een keuze te maken in het materiaal van de jaloezieën. Zo zijn ze er in kunststof of aluminium. Deze geven een modern en iets koelere uitstraling. Ook Houten jaloezieën behoren tot de mogelijkheden. Hout zorgt voor een iets warmere en landelijke uitstraling, wel zijn ze net zo stevig én erg betaalbaar. Houten jaloezieën zijn eveneens in de meest uiteenlopende kleuren, afmetingen en soorten verkrijgbaar. U stemt het precies af op de rest van uw interieur.

Vraag het aan de specialist
Wij kunnen u natuurlijk nog meer vertellen over alle soorten Raamdecoratie en de voor- en nadelen die hieraan kleven. Beter is om uw specifieke wensen en vragen eens voor te leggen aan de specialist. Zo hebben de medewerkers van Raamdecoratie.com jarenlang ervaring in de verschillende soorten gordijnen, jaloezieën en toebehoren. Zij kennen het assortiment en de mogelijkheden op hun duimpje en kunnen precies vertellen welke variant het best bij uw wensen past. Hiervoor hoeft u niet eens langs te komen. Bekijk gewoon het assortiment online en bel met de medewerkers. Zij helpen u graag vooruit.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie