Fortissimo uitgeschakeld in bekerstrijd

17 september 2019 om 22:34 Voetbal

EDE Fortissimo heeft de bekerwedstrijd tegen het Arnhemse De Paasberg dinsdagavond uiteindelijk met 2-4 verloren.

Door een wisselfout aan Edese kant moesten de laatste 25 minuten bij een 1-1 stand worden overgespeeld.

,,De Paasberg, dat gezien de stand in de poule moest winnen, ging vanaf minuut een op het tandje en soms er overheen spelen”, keek Fortissimo trainer Paul Bremer teleurgesteld terug.

,,Hoewel ik mijn ploeg daarvoor gewaarschuwd had, begonnen we veel te slap.”

De Arnhemmers wisten binnen zeven minuten te scoren: 1-3.

Anass el Hassnaoui zorgde voor een 2-3 tussenstand.

,,Er kwamen kansen op de 3-3. Er werd alles of niets gespeeld. Maar er werd niet door ons maar door De Paasberg gescoord: 2-4”, ging de Fortissimo trainer verder.

In de slotfase werd er aan beide zijden nog een speler met rood weggestuurd.

,,Heel bizar. De scheidsrechter gaf Jip van de Peppel de rode kaart. Op het wedstrijdformulier vulde hij later aanvoerder Stan Buitenhuis in. Hij wist het niet meer. Deze wedstrijd kan de annalen in als bizar”, sloot Bremer af.

Zaterdag opent Fortissimo de competitie tegen complex genoot Ede/Victoria.