Afbeelding
Casper Korver Fotografie & DesignFotograaf Ede

Koen Mühlradt nieuwe directeur-bestuurder Sportservice De Vallei

Overig

EDE Per 1 december 2022 staat Sportservice De Vallei onder leiding van een nieuwe directeur-bestuurder. De 44-jarige Koen Mühlradt uit Nijmegen volgt Ronald ter Hoeven op, die de Sportservice afgelopen juni verliet om wethouder te worden in de gemeente Rheden. 

Mühlradt werkte eerder bij NOC*NSF, onder meer als projectleider en manager marketing, communicatie & partnerships. Momenteel is hij directeur bij Tribe Sports in Zeist, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedenken en creëren van sportconcepten en -evenementen. 

TOEKOMST De Raad van Commissarissen verwacht met het aantrekken van Koen Mühlradt een mooie toekomst voor de organisatie en haar 135 medewerkers. Voorzitter Wim Ludeke spreekt van een prima uitkomst van de sollicitatieprocedure in de afgelopen maanden: ,,Koen Mühlradt sluit uitstekend aan op het profiel voor de nieuwe directeur, dat wij met vertegenwoordigers namens de eigen organisatie en gemeenten, onze belangrijkste opdrachtgevers, hebben opgesteld. Een gedreven en enthousiaste persoonlijkheid met veel kennis en ervaring in het werkveld. Met Koen aan het roer verwachten wij dat Sportservice De Vallei verder doorgroeit als professionele partner op gebied van sport en bewegen, gezondheidspreventie en accommodatiebeheer in de regio Foodvalley.”

Ludeke spreekt ook zijn vertrouwen uit: ,,Sport, bewegen en gezondheid worden alleen maar belangrijker voor onze samenleving en Sportservice De Vallei speelt daarbij een onmisbare rol. Wij verwachten dat Koen onze organisatie verder ontwikkelt en professionaliseert, onze huidige samenwerking met andere organisaties volop benut en nieuwe samenwerkingen opzoekt. Met Koen Mühlradt hebben we iemand in huis die met de nodige ervaring, kennis én vooral enthousiasme al deze uitdagingen aan kan.”

advertentie
advertentie