Afbeelding
Henk Hutten

Fortissimo verplaatst jubileumfeest naar volgend jaar

22 mei 2020 om 08:51 Voetbal

EDE KSV Fortissimo viert het 75-jarig bestaan noodgedwongen pas volgend jaar. Vanwege het coronavirus kan het jubileumfeest van de Edese voetbalvereniging in het weekeinde van 4 en 5 september niet doorgaan. Een nieuwe datum voor de viering zal later bekend worden gemaakt.

Eip Janssen

Evenementen zijn tot 1 september verboden om verspreiding van het virus tegen te gaan.

,,Er waren een aantal activiteiten gepland ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van onze vereniging. 10 augustus 1945 is de officiële oprichtingsdatum. Die datum viel in de normale vakantieperiode. Dus ook minder geschikt”, laat het Fortissimo bestuur weten.

Binnen de club werd er onder leiding van de Edese auteur Arjan Molenaar en zijn collega ook gewerkt aan een jubileumboek. 

,,Daarin wordt de historie van de club treffend in beeld gebracht. Het jubileumboek wordt wel afgerond. Maar de presentatie zal uiteraard ook worden doorgeschoven. Wel komt er waarschijnlijk volgende maand (juni) op onze site (www.ksv-fortissimo.nl) de mogelijkheid de mooie uitgave te bestellen”, besluit Fortissimo-woordvoerder Frans Rijsemus.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie