Afbeelding
Via Redouan Hazzat

FC Bordeauxboys mag doortrainen

4 november 2020 om 11:13 Voetbal

EDE Redouan Hazzat haalde dinsdagavond opgelucht adem na de persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge.

Eip Janssen

,,Wij mogen gewoon doortrainen met de kids van FC Bordeauboys. Onlangs heb ik daarover al een mooi verhaal mogen vertellen”, opent Redouan Hazzat.

Bij de Essenburg draaien de activiteiten in deze coronatijden volop. Zo traint de jeugd van Bordeauxboys onder leiding van Redouan Hazzat lekker en draaien de activiteiten van de Scholarshippers (Krajicek Foundation) drie keer in de week. Ook is de speeltuin iedere dag open, is Sportbieb SAM op woensdagmiddag geopend en wordt iedere dinsdagochtend de Peuteractiviteit ‘de mini 3 Esssen’ georganiseerd.

,,Ik ben blij dat al deze activiteiten door mogen gaan. Ik zou zeggen kom ook spelen en sporten tegen de jeugd tot en met twaalf jaar. Uiteraard houden we hierbij rekening met de corona-maatregelen en worden de activiteiten aangepast waar dit van toepassing is”, aldus Redouan Hazzat, medewerker Sportservice Ede enthousiast.

Wie meer informatie wil kan terecht op Instagram account: fcbordeauxboys of mailen: fcbordeauxboys@hotmail.com.

,,Ik verzeker je dat je altijd wat terug hoort of dat ik je zo nodig in contact breng met een collega van Sportservice Ede”, besluit Hazzat.

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie