Doelman De Geit geschorst maar de trainer haalt een goede vervanger.
Doelman De Geit geschorst maar de trainer haalt een goede vervanger. Theo Beumer

Harskamp lost doelverdedigersprobleem creatief op

1 maart 2022 om 09:34 Voetbal

HARSKAMP De plaatselijke vierdeklasser had voor komende zaterdag in de topper tegen het sterke EFC ’58 een keepersprobleem.

Eip Janssen

,,Guido de Geit (archieffoto) is voor die wedstrijd geschorst. Detmar Hardeman geblesseerd. Dan heb je als trainer weinig keuze”, vertelt Collin Oosterholt. De Harskampse trainer boorde zijn netwerk aan en ontdekte dat voormalig doelman Armand van den Top nog geen wedstrijd had gekeept dit seizoen. De 35-jarige doelman stond wel op de spelerslijst bij zondagvereniging Eldenia (Arnhem) waar hij woont. Van den Top kwam eerder uit voor DTS Ede, AGOVV/Vitesse jeugd, Jong Graafschap en Jong Vitesse, FC Lienden, IJsselmeervogels en SV Babberich.

,,Armand heeft dus een schat aan ervaring opgedaan bij topclubs. Hij heeft vorige week donderdag meegetraind en hoewel hij enkele jaren niet heeft gespeeld zie je zijn keeperskwaliteiten gelijk”, gaat de Harskamp trainer verder. Inmiddels heeft de KNVB groen licht gegeven en kan Van den Top zijn rentree in de topper tegen EFC ’58 maken. ,,Het is voorlopig een vriendendienst voor een wedstrijd. De wedstrijd daarna is Guido de Geit weer beschikbaar. Maar het is fijn als je zo’n back-up hebt ingeval zich weer een keepersprobleem voordoet”, sluit Oosterholt af.

De wedstrijd Harskamp – EFC ’58 begint zaterdagmiddag om 15.00 uur op sportpark ’t Meuleveld. EFC ’58 staat in de vierde klasse op de vierde plaats met 18 punten voor Harskamp dat twee punten minder heeft.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie