Jeroen Cramer was tegen Prins Bernhard weer succesvol.
Jeroen Cramer was tegen Prins Bernhard weer succesvol. Theo Beumer

Harskamp richt zich op en boekt winst in Uddel

19 maart 2022 om 19:09 Voetbal

HARSKAMP In Uddel boekte Harskamp een even verdiende als probleemloze 0-2 zege bij Prins Bernhard.

,,Dat hadden we na de nederlagen tegen EFC ’58 en SDS ’55 echt nodig. De grootste winst was voor mij dat er een ploeg stond die na twee nederlagen nu vanaf de eerste minuut er stond. Er werd voor elke centimeter gevochten. Prins Bernard heeft niet of nauwelijks een kans gehad”, genoot Harskamp trainer Collin Oosterholt na afloop. Binnen twintig minuten stond Harskamp op een 0-1 voorsprong in Uddel. Jeroen Cramer (archieffoto) scoorde uit een corner genomen door Michel Hol perfect. Een opmaat naar wens.”

Harskamp was behoudens de al wat langer afwezige spelers vrijwel compleet. ,,Uit voorzorg bleef Donovan Rijlaarsdam, tegen SDS ’55 geblesseerd uitgevallen aan de kant. Hoelang dat duurt? Geen idee maar aan het herstel wordt hard gewerkt.” Op een lastig te bespelen grasveld zette Harskamp de thuisclub gelijk vast. ,,Het enige wat wij nalieten was de score snel te verhogen. Een bal op de paal in de eerste helft, en in de tweede helft was er voor doelman Guido de Geit nauwelijks iets te doen. Overigens geen bezwaar tegen”, lachte de Harskamp trainer.

Nadat de vele kansen onbenut waren gebleven werd in de tweede helft de ban eindelijk verder gebroken. ,,Een mooie aanval over rechts waar weer Michel Hol zijn maatje Jeroen Cramer wegstuurde. Hij schuift de paal op maat naar Karel Pater die beheerst binnen tikt: 0-2”, keek Oosterholt terug. Hij koesterde de driepunten in deze zware vierde klasse. ,,Je ziet aan de ranglijst dat het dringen is in het linker rijtje. Harskamp staat vijfde maar een steek laten vallen en je staat daar waar je niet wilt. Zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen Vierhouten’82. Of ik al bezig ben met de topper tegen kampioenskandidaat Heerde de week erna? Zeker niet. Voor mij telt de eerstvolgende wedstrijd en daarna zie ik wel verder. Net een echte trainer”, sluit een dik tevreden Oosterholt af.