Een betere doelman dan Alpay Yuzgec is in de eerste divisie bijna niet te vinden.,
Een betere doelman dan Alpay Yuzgec is in de eerste divisie bijna niet te vinden., Theo Beumer

ZVV Ede blij dat goede doelman Yuzgec heeft verlengd

Voetbal

EDE Alpay Yuzgec, de huidige uitstekende doelman van eerstedivisionist ZVV Ede, heeft ook voor komend seizoen zijn ‘ja-woord’ aan ZVV Ede gegeven. Ook in het seizoen 2022/2023 zal de Apeldoorner het Edese doel verdedigen.

Eip Janssen

Alpay Yuzgec heeft dit seizoen menig tegenstander tot vertwijfeling gebracht. Hij maakt bij ZVV Ede een meer dan uitstekend seizoen door. Maar het was ook geen geheim dat hij graag op het allerhoogste niveau zaalvoetbal wilde spelen. De Eredivisie lijkt nu ZVV Eindhoven afgelopen vrijdagavond bij ZVV Ede met de punten aan de haal ging, bijna niet meer haalbaar. ,,Een reden te meer waarom wij heel blij zijn dat Alpay, ondanks een mogelijk spelen in de eerste divisie, toch bij ZVV Ede blijft keepepen”, laat woordvoerder Leon Verbakel weten.

In 2019 kwam de Apeldoorner Alpay Yuzgec over van Futsal Apeldoorn (nu AGOVV). Na twee voortijdig afgebroken seizoenen kon de doelman eindelijk een heel seizoen het doel van ZVV Ede verdedigen. ,,In de huidige competitie incasseerde ZVV Ede mede dankzij de bevlogen doelman veruit het minste aantal tegendoelpunten. Het lukte hem en zijn verdedigers zelfs zes wedstrijden om de ‘nul ’te houden”, sluit Verbakel af.

advertentie