Mert Erkan, aanvoerder links, verdient mede via FC Bordeauxboys plaats in Turkije O18
Mert Erkan, aanvoerder links, verdient mede via FC Bordeauxboys plaats in Turkije O18 Theo Beumer

Edenaar Mert Erkan mag zich laten zien bij Turkije O18

18 september 2022 om 11:50 Voetbal

EDE Edenaar Mert Erkan, speler van de Graafschap U18 en zaalvoetbalclub FC Bordeauxboys is opgeroepen voor Turkije O18.

Eip Janssen

De 17- jarige voetballer speelt al inmiddels al zes seizoenen bij De Graafschap. Mert Erkan versterkt daar dit seizoen het O18. Zijn toptechniek, snelheid, balbeheersing, inzicht, discipline en inzet zorgen dat hij opvalt. Hij speelde dit seizoen al voor De Graafschap O18 in de competitie en bekercompetitie.

De jonge talentvolle Edenaar speelt met Turkije O18 tegen de leeftijdsgenoten van Roemenië, Spanje en Portugal deze week.

Mert Erkan traint ook al drie jaar bij de Edese zaalvoetbalclub FC Bordeauxboys om zijn voetbalkwaliteiten te verbeteren. Zijn trainer Redouan Hazzat spreekt met veel enthousiasme over zijn pupil. ,,Met zijn 17 jaar is Mert (Erkan, red.) één van de veelbelovende toptalenten bij mijn zaalvoetbalschool. Ik heb hem de afgelopen drie jaar hele grote stappen zien maken. Ik ben ervan overtuigd dat zich nog veel verder zal ontwikkelingen. Bij FC Bordeauxboys zijn wij super trots op hem. Zijn teamgenoten bij FC Bordeauxboys en uiteraard ikzelf ook, wensen Mert veel succes wenst in Turkije. Zijn prestaties zullen met veel belangstelling worden gevolgd. Blij dat FC Bordeauxboys aan deze uitverkiezing voor Turkije O18 een beetje heeft mogen bijdragen. Maar laat duidelijk zijn dat hij zelf als talent daarvoor ook veel heeft geïnvesteerd. De Graafschap en mijn club zijn op de weg naar succes een hulpmiddel”, besluit Redouan Hazzat bescheiden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie