Afbeelding
@theobeumer

Edesche Boys/FC Bordeauxboys dendert door in hoofdklasse zaalvoetbal

13 september 2022 om 19:21 Voetbal

EDE Edesche Boys/FC Bordeauxboys (archieffoto) heeft ook de tweede competitiewedstrijd tegen AGOVV 3 gewonnen. In Apeldoorn werd een 2-6 overwinning geboekt.

Eip Janssen

,,Dat is de tweede zege op rij. Vorige week werd al gewonnen ZVV Sparta Nijkerk met 6-1. De KNVB heeft ons op het laatste moment in de hoofdklasse ingedeeld. Vooralsnog met succes”, laat coach Redouan Hazzat  weten. De vreugde over de winst bleek helaas van korte duur. AGOVV 3 heeft zich inmiddels uit de competitie teruggetrokken wegens het ontbreken van voldoende spelers.

,,Dat is best jammer. Maar ik zie het nu maar als een hele goede en succesvolle oefenwedstrijd. Onze selectie was vrijwel compleet. Alleen Kayd Abdirahman ontbrak omdat hij nog bezig is met revalideren vanwege een knieblessure. Met spelers als Zakariya Maow, Talib Azarkan, Anouar Haouat, Mohamed Mow, Anass el Hassnaoui, Soufian el Hassnaoui, Abdullah Maow en Mert Erkan staat er een goede groep”, meende coach Redouan Hazzat.

Redouan Hazzat  zag Anass El Hassnaoui al snel scoren: 0-1. Na het eerste doelpunt ging Edesche Boys/ Bordeauxboys veel beter voetballen. ,,Er werden veel kansen gecreëerd en balbezit gekoesterd.

,,Het was Badri Haouat die de 0-2 liet aantekenen. Soufian El Hassnaoui, Mahdi Roble, opnieuw Anass El Hassnaoui en Badri Haouat zetten de stand op 0-6. Daarna scoorde de thuisclub in de slotminuten nog twee keer: 2-6. De 1-6 was vermijdbaar omdat mijn team te veel met de scheidsrechter bezig was en niet goed stond. De Apeldoonse ploeg profiteerde daar slim van. Voor ons een goed leer moment”, besluit Redouan Hazzat .

Maandagavond speelt Edesche Boys/ FC Bordeauxboys in de Van der Knaaphal tegen sportclub Olympic 2 uit Arnhem. De wedstrijd begint om 22.00 uur. Steun van het publiek is welkom.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie