Helden, het thema van de Heideweek 2021.
Helden, het thema van de Heideweek 2021. Heideweek

Ticketverkoop Heideweek uitgesteld door nieuwe coronamaatregelen

10 juli 2021 om 14:07 Evenementen

EDE De ticketverkoop voor de Heideweek in Ede is door de organisatie uitgesteld. Door de nieuwe coronamaatregelen die het kabinet vrijdagavond aankondigde, is er volgens de organisatie voor nu te veel onzekerheid om tickets uit te gaan geven. Het was de bedoeling dat de verkoop op zaterdag 17 juli zou starten, wanneer dit gaat gebeuren is nog niet bekend.

,,Aangescherpte regels voor evenementen die minimaal gelden tot een week voor de Heideweek. Wat moeten we doen? Wat kunnen we nog? Welke (financiële) risico’s zijn op dit moment nog aanvaardbaar? De komende week beraden we ons als bestuur’’, meldt de stichting Heideweek, de organisatie achter de Edese feestweek. ,,We kijken nog steeds vooruit. Naar dat wat wél kan. We komen terug met nieuws over onze ticketverkoop. Maar geef ons even wat tijd. We doen dit namelijk allemaal vrijwillig. We hopen dus een beetje op jullie begrip.’’

De start van de Heideweek staat gepland voor vrijdag 20 augustus en duurt normaal gesproken tot en met zaterdag 28 augustus. Eerder werd al bekend dat de organisatie dit jaar met betaalde tickets voor de verschillende muziekavonden gaat werken, om aan de coronaregels te kunnen voldoen.  

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie