Voorzitter Gilbert Meurs: ‘Ik zal er alles aan doen om Heideweek gratis te houden’

8 aug, 11:45 Evenementen Job Oldegbers
Afbeelding

EDE ,,Zo lang ik voorzitter ben van de Stichting Heideweek Ede zal ik er alles aan doen om de evenementen in de Heideweek gratis te houden. Maar de tijden in de evenementenwereld zijn na corona wel behoorlijk veranderd. Het is een totaal andere situatie dan voor corona, zo is alles veel duurder geworden”, laat Gilbert Meurs weten. Vrijdag 19 augustus begint de volgende editie van dit evenement, dat tot en met zaterdag 27 augustus duurt.

De Edese Heideweek, sinds maandag 26 augustus 1935, is één van de grootste evenementen in de provincie Gelderland. Als het weer een beetje meezit worden er liefst 250.000 bezoekers verwacht. Het raadslid Henk Righolt (GemeenteBelangen) heeft schriftelijke vragen aan het college gesteld omdat hij heeft begrepen dat Meurs ,,niet kan uitsluiten dat..

PREMIUM
Afbeelding
Natuur en milieu Herfstbos met verrassingen bij Harskamp
PREMIUM
Afbeelding
Overig Nog dit jaar uitspraak Raad van State over ‘ENKA smeerpijp’
PREMIUM
Afbeelding
Dieren Fotograaf ziet wolf in De Hoge Veluwe: ‘Hij lijkt minder schuw’
PREMIUM
Afbeelding
Mensen Scholier Jonas (16) uit Ede gaat op (zeil)avontuur: ‘Wie wil nou niet op wereldreis?’
PREMIUM
Afbeelding
Voetbal Harskamp laat in ‘dorpenderby’ SDS ’55 struikelen
PREMIUM
Afbeelding
Voetbal Bennekom machteloos tegen Scherpenzeel

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.