Afbeelding
Henny Jansen

Fotoquiz EdeStad.nl: ‘Hoe goed ken jij Ede?’ (52)

19 mei 2021 om 10:00 Overig

EDE Lang niet alle uithoekjes van de gemeente Ede zijn bekend. Hoe goed kennen inwoners hun huidige leefomgeving of die uit de geschiedenis?

Wat is er op bijgaande afbeelding te zien en waar is de foto genomen?

Mail uw oplossing voor maandag 24 mei 10.00 uur naar Ede.Stad@bdu.nl onder vermelding van ‘Fotoquiz 52’, telefoonnummer en woonplaats en maak kans op twee vouchers van Puro Gelato & Caffè , Maanderpoort 29, Ede.

Oplossing fotoquiz 51: Ede, Horsterweg, entree verenigingsgebouw motorclub De Kraats. 

Winnaar: Esther Bomhof, Ede.      

LEZERS MAILDEN OOK:

André Overeem (Bennekom): wat staat er op de foto: een Suzuki motorfiets op een paal als uithangbord bij clubhuis MC de Kraats Ede. De foto is genomen bij clubhuis MC de Kraats Horsterweg 9  Ede. Overigens: de motor was eigendom van clublid Henk van Kampen die er jaren op gereden heeft en heel Europa ermee doorkruist heeft. Maar dat ter zijde. Groet.

Jan Smallegoor (Ede): volgens mij is dit bij Motorzaak Roef Rap,Westenengerdijk 35 Harskamp.... 

Tanja van Hattum (Ede): deze foto is genomen van de motor die buiten bij mc de Kraats hangt, aan Horsterweg 9. De motorclub bestond in 2018 50 jaar, toen is deze motor geplaatst.

Anita van der Pol (Ede): op de foto staat een motor die op een paal staat bij het clubhuis van motorclub MC de Kraats aan de Horsterweg 9 in Ede. Mijn zoontje herkende hem gelijk!

Oplossing fotoquiz 51: Ede, Horsterweg, entree verenigingsgebouw motorclub De Kraats.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie