Afbeelding
Van Gent

Van Gent start samenwerking met Geldersch Landschap

14 mei 2020 om 17:52 Zakelijk

EDE Wie een auto koopt via Van Gent steunt daarmee vanaf deze week ook regionaal natuurbeheer en de bescherming van erfgoed. Het autobedrijf uit Ede en Veenendaal doneert namelijk een bijdrage per verkochte auto aan Utrechts Landschap of Geldersch Landschap & Kasteelen. ,,Daarmee steunen we het beheer van de prachtige natuur in onze provincies”, zegt Gilbert van Gent. ,,En krijgt de klant er ook nog iets moois voor terug, namelijk een kennismakingspakket of ‘proef-beschermerschap’ van één van de landschappen.

Het is geen toeval dat Van Gent met beide landschappen een samenwerking begonnen is. Met vestigingen in Ede en Veenendaal opereren zij immers op de grens van de twee provincies.

UNIEK Saskia van Dockum van Utrechts Landschap en Anne van den Hul van Geldersch Landschap & Kasteelen zijn erg blij met de samenwerking. ,,Het is niet eerder gebeurd dat we een dergelijke samenwerking zijn aangegaan”, zegt Van Dockum. ,,We zijn blij met de steun en de bekendheid die dit initiatief geeft.”

EXCURSIE Van den Hul vult aan: ,,We vinden het ook erg leuk deze mensen iets terug te geven. Zo bevat ons kennismakingspakket onder meer een prachtige beleefgids, maar ook een voucher voor een excursie met een boswachter met het hele gezin!”

VRIJBLIJVEND Van Gent: ,,De klant wordt vrijblijvend proefbeschermer, maar we hopen natuurlijk dat er zoveel mogelijk klanten na deze kennismaking de landschappen structureel gaan steunen met een donateurschap. Doet de klant niets? Dan eindigt het ‘proefpakket’ automatisch na een jaar.” 

Kijk hier voor meer informatie over Autobedrijf Van Gent.


Van Gent

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie