Paul van Noesel (midden archieffoto) brengt een rugzak met handbalervaring mee bij HV Reehorst.
Paul van Noesel (midden archieffoto) brengt een rugzak met handbalervaring mee bij HV Reehorst. Theo Beumer

Gelouterd duo gaat HV Reehorst trainen en coachen

10 mei 2022 om 09:08 Overig

EDE HV Reehorst, uitkomende in de tweede divisie handbal, heeft het vertrekt van coach Sander Barents creatief opgevangen. In het seizoen 2022/2023 gaat Paul van Noesel en Robbert van Oel de ploeg leiden.

Eip Janssen

,,Onze technische man Jeff de Quay heeft prima werk verricht. Paul van Noesel en Robbert van Oel komen uit de ‘eigen club’ en weten wat er in huis is. Maar ook waar misschien nog wat versterking nodig is”, legt HV Reehorst voorzitter Leo de Wit uit.

Oud-international Paul van Noesel heeft een goed gevulde rugzak aan ervaring binnen het handbal en ook HV Reehorst. Van Noesel kwam als 28- jarige uit de Zwitserse professionele handbalcompetitie aan bij de Edese handbalclub. Hij was zowel speler als in meerdere perioden. Vier jaar geleden gaf Paul van Noesel een stabiele tweededivisieclub over aan de nu vertrekkend trainer/coach Sander Barents.


Robbert van Oel handbalroutinier per sang.                                                                                     Theo Beumer

,,Robbert van Oel speelde vanaf zijn 16e jaar onafgebroken in de hoofdmacht van HV Reehorst. Hij stond in de belangstelling van meerdere eredivisie verenigingen maar koos voor zijn eigen handbalvrienden in Ede. Later speelde de Edese handbalcrack twee jaar voor eredivisieclub DFS (Swift Arnhem), waarna hij weer terugkeerde bij HV Reehorst. Hij kwam achttien seizoenen uit voor de hoofdmacht van HV Reehorst.

,,De technisch begaafde Robbertvan Oel kan zijn kwaliteiten nog altijd tonen aan de jonge selectie van zijn club en dat samen met gelouterde Paul van Noesel.” Het duo gaat zowel binnen als buiten de club kijken naar de mogelijkheid spelers bij de hoofdmacht te betrekken. ,,Jeff de Quay heeft gezorgd voor een win-win situatie binnen HV Reehorst”, eindigt Leo de Wit tevreden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie