Mike Peters aan de bal, hier nog in actie voor Scherpenzeel, komt naar Harskamp
Mike Peters aan de bal, hier nog in actie voor Scherpenzeel, komt naar Harskamp Guido de Boer

Harskamp haalt zeer ervaren verdediger Mike Peters binnen

3 februari 2022 om 23:07 Voetbal

HARSKAMP Harskamp heeft voor volgend seizoen 2022/2023 een ervaren centrale verdediger gestrikt. De vierdeklasser kan volgend seizoen beschikken over de 36-jarige Mike Peters (archieffoto), die momenteel bij hoofdklasser Scherpenzeel basisspeler is.

Eip Janssen

,,Met de komst van Mike Peters zijn we heel blij. Hij moet het slot op de deur worden in de Harskampse verdediging. De gesprekken met Mike Peters verliepen zeer succesvol. Hij wilde dichter bij zijn woonplaats Apeldoorn voetballen. Dat heeft in zijn beslissing zeker meegespeeld ”, opent bestuurslid technische zaken Escher van Norel. Mike Peters, speelde naast hoofdklasser Scherpenzeel ook voor Bennekom, DTS Ede, CSV Apeldoorn, AVW66 en De Bataven. Ook speelde hij door middel van een studiebeurs een jaar in de Verenigde Staten. Met het vastleggen van Peters heeft de Harskampse vierdeklasser, getraind door Collin Oosterholt, een brok routine binnengehaald.

,,Mike Peters is een rechtsbenige centrale verdediger die eventueel ook op het middenveld uit de voeten kan. Hij beschikt over een prachtige trap en ik hoop dat Mike ook op het menselijke vlak een belangrijke rol in de groep gaat vervullen. Hij kan met zijn ervaring de jonge selectie van Harskamp nog meer body geeft. Zeker omdat routinier Aldo van Norel na dit seizoen stopt als voetballer. Hij speelt de laatste jaren bijna geen seizoen zonder blessures uit. Nu is hij weer geblesseerd en ik verwacht dat Aldo pas in maart weer bij de groep kan aansluiten. Wel blijft hij betrokken bij het eerste elftal en gaat hoofdtrainer Collin Oosterholt assisteren”, besluit Escher van Norel.

Harskamp, uitkomende in de vierde klasse, staat in het seizoen 2021/2022 op een mooie vierde plaats. De eerstvolgende competitiewedstrijd is op 19 februari. Dan komt De Veluwse Boys op bezoek.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie