Ino Wolters een van de doelpuntenmakers in actie bij ZVS/Bodemflex
Ino Wolters een van de doelpuntenmakers in actie bij ZVS/Bodemflex Leon Verbakel

Zakelijke en verdiende zege ZVV Ede

19 maart 2022 om 09:31 Voetbal

EDE ZVV Ede heeft gisteren (vrijdagavond) een 0-4 zege behaald bij ZVS/Bodemflex in Sint-Michielsgestel.

Eip Janssen

,,Hoewel de zege anders doet vermoeden kende de Edese zaalvoetbaltrots geen gemakkelijke avond. In de thuiswedstrijd werd met 7-0 gewonnen. deze keer ging het wat moeizamer”, oordeelde ZVV Ede voorzitter Leon Verbakel. Hij zag zijn ploeg in de eerste helft slechts eenmaal scoren. Het was vanuit een corner dat Ilias Joubid de bal in de kruising schoot: 0-1. Kansen waren er wel maar het was allemaal ‘net niet’. 

,,In de tweede helft ging ZVV Ede gelijk op zoek naar meer doelpunten. Maar het op de voorlaatste plaats staande ZVS/Bodemflex wilde niet echt meewerken. Een individuele actie van Ilias Joubid was de basis voor de 0-2. Een mooi doelpunt door Ino Wolters, die bijna op de achterlijn stond, betekende de 0-3.”.

De 0-4 werd gemaakt door Sjaak Termaaten die een sterke wedstrijd bekroonde met zijn doelpunt. ,,Sjaak Termaaten was onze aanvoerder deze avond. De vaste aanvoerder Mitchell Snetselaar was wel aanwezig. Hij was de hele week ziek geweest en werd gezien het spelverloop niet ingebracht”, sluit Verbakel in.

Het was de tiende zege in elf wedstrijden voor ZVV Ede, dat graag wil promoveren naar de eredivisie. ZVV Ede gaat in de eerste divisie aan de leiding met 11-30, op de voet gevolgd door de andere twee kanshebbers ZVV Eindhoven 10-25 en ZVG/Cagemax 9-22.

ZVV Ede speelt komende vrijdagavond een thuiswedstrijd in de Van der Knaaphal tegen CFM/Transito. De aanvang is 20.45 uur. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie