Afbeelding
Leon Verbakel

ZVV Ede niet te stuiten in opmars naar Eredivisie

26 maart 2022 om 08:48 Voetbal

EDE ZVV Ede liet vrijdagavond in de Van der Knaaphal zien een flinke maat te groot te zijn voor het bezoekende CFM/Transito. Met een 8-4 zege bevestigde ZVV Ede de koppositie in de eerste divisie.

Eip Janssen

,,Het eerste wapenfeit was nog voor de gasten. Ook aan het einde van deze wedstrijd was ZVV Ede wat slordig. Maar aan de zege behoefde geen moment getwijfeld te worden”, keek ZVV Ede voorzitter Leon Verbakel terug. Na de 0-1 achterstand wist ZVV Ede snel orde op zaken te stellen. ,,Het waren Mitchell Snetselaar (2x), Mohammed Hazzat en een eigen doelpunt van CFM/Transito waardoor de ploeg van coach Anouar Tighadouini met een 4-1 voorsprong de kleedkamer op zocht.”

In de tweede helft zette Ilias Joubid de Edese zaalvoetbaltrots op een 5-1 voorsprong. ,,Het was veelal eenrichtingsverkeer. ZVV Ede liep door doelpunten van Mohammed Hazzat en Ilias Joubid (2x) uit naar een relaxte 8-1 voorsprong. De focus verdween in de slotfase waardoor de bezoekende ploeg uit Werkendam de eindscore op 8-4 mocht bepalen”, sluit Verbakel af. 

ZVV Ede heeft nu 33 punten uit 12 wedstrijden verzameld. ZVV Eindhoven (28 punten) en ZVG/Cagemax (26) zijn de enige ploegen die ZVV Ede kunnen bedriegen. Beide ploegen hebben nog wel een wedstrijd te goed. Vrijdagavondkomt het op de negende plaats staande Kawin op bezoek. De wedstrijd in de Van der Knaap hal begint om 20.45 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie