Afbeelding
Wim Roelofsen

Tweede speeldag Ede Stadschoolvoetbaltoernooi jubelfestijn

31 maart 2022 om 13:59 Voetbal

EDE Organisator Wim Roelofsen en zijn vele vrijwilligers keken woensdagavond tevreden terug op de tweede speeldag van het Ede Stad schoolvoetbaltoernooi 2022.

Eip Janssen

,,je merkt dat het ritme bij de organisatie weer terug is, ondanks dat er twee jaar geen schoolvoettoernooi gehouden kon worden. Ik heb bewondering voor onze vrijwilligers die goedgehumeurd precies deden wat van ze verwacht werd: de jeugd plezieren”, lacht Wim Roelofsen. Ede/Victoria laat zien dat het organiseren van 35ste editie van het Ede Stad schoolvoetbaltoernooi de clubvrijwilligers wel is toevertrouwd. ,,Je zag de teams (deze jaargang liefst 92 teams, red.) jubelend in actie komen. En de aanhang aan de lijn leefde ook echt mee. Mooie spandoeken fleuren het festijn op.”


Wim Roelofsen

Wie rondt keek zag alleen maar blijde gezichten. ,,Het plezier dat de jeugd tussen de 10- en 12 jaar uitstraalt houdt ook ons jong. Er werd vandaag (woensdag 30 maart, red.) in vier poules gespeeld. Ondanks het koude windje waren de kinderen zoals gezegd goed gemutst. Met deze tweede speeldag 28 teams heb je toch al gauw zo’n 400 kinderen op de velden. Wat is mooier”, sluit de al twintig jaar voor een goede organisatie verantwoordelijke Roelofsen af. De vraag die hij stelde is hem beantwoorden. Of zoals een ouder het zo mooi verwoordde: wat mooi dat we dit jaar weer een schoolvoetbaltoernooi hebben. Dat is de laatste echt gemist. Daar kan mijn zoon weer heel lang op teren.


Wim Roelofsen

RESULTATEN Na een lange voetbal middag plaatsten bij de jongens De Paasbergschool 1 en de Veldhuizerschool zich overtuigend voor de finaledag op 22 april. Bij de meisjes waren de krachtsverhouding minder groot.

Voor de finalemiddag zijn al geplaatst:

Meisjes:

Ericaschool 1, Koningin Beatrixschool 1, De Kleine Prins 1, ESV 1

Bij de meisjes gaan de drie beste nummers 2 van het toernooi ook nog naar de finale. Dat is pas bekend als alle poules gespeeld zijn!

Jongens

De Brugge 1, GBS De Triangel 1, De Kern 3, De Paasbergschool 1, Veldhuizerschool 2

Alle uitslagen zijn na te lezen op www.edestadschoolvoetbaltoernooi.nl/

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie