Afbeelding
Badkamer inrichten

Marmer in de badkamer

15 oktober 2020 om 10:29 Partnercontent

Het uitzoeken en inrichten van een badkamer is geen eenvoudige klus. Badkamers zijn er namelijk in allerlei soorten, maten en stijlen. Kies voor een stoere uitstraling, of juist een klassieke stijl. Of denk aan een industriële look of gewoon een basis variant. Het kan allemaal. Maar als je wat meer luxe en comfort wilt, is de marmerlook tegenwoordig een heel mooie optie. Marmer tovert iedere ruimte om tot een waar paleis. Het natuurproduct is in verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar, en is ook nog eens geschikt voor verschillende toepassingen. Zo is het marmer te verwerken in de vloer- en wandtegels, maar ook in de waskommen, de bladen van het wastafelmeubel en meer. In een handomdraai verander jij de complete look & feel binnen jouw badkamer.

Marmer in jouw badkamer

Marmer past dus uitstekend in jouw badkamerruimte. Of je nu een klassieke, moderne of industriële badkamer wilt. De opties zijn heel divers. Zo is het mogelijk dat je kiest voor wit marmer, maar er zijn ook donkere varianten beschikbaar, zoals zwart en grijs. Het is helemaal naar je eigen smaak te creëren. Let wel: het is een natuurproduct en daardoor is het een uniek stukje natuursteen. Het is een zacht product dat glad aanvoelt. Geschikt als wandtegel, maar helemaal mooi als vloertegel. En ook is er verschil tussen marmer zelf, en de marmerlook-tegels. Bij Sani4all kunnen de medewerkers alles vertellen over de diverse mogelijkheden en ook laten zien welke variant van marmer past in jouw ruimte. Voor ieder budget is er wel marmer in de badkamer mogelijk.  

Marmer kopen bij de specialist

Want je hoeft namelijk niet te kiezen voor een compleet nieuwe badkamer van marmer, je kunt ook enkele elementen een mooie marmerlook geven. Kies bijvoorbeeld voor enkel een marmeren vloer. Of een bepaald badkameronderdeel met zo’n unieke uitstraling. Het geeft al vrij snel een compleet andere dimensie aan de badkamer. Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw badkamerruimte? Kom dan langs in een Sani4All winkels bij jou in de buurt. Onze medewerkers staan klaar voor een passend advies over marmer in de badkamer en kunnen ook een mooi 3D-ontwerp maken, zodat jij precies kunt zien hoe jouw droombadkamer met marmerlook eruit gaat komen te zien!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie