Afbeelding
Foto door Tima Miroshnichenko via Pexels

Werkbroeken zorgen voor meer gemak én veiligheid tijdens het klussen!

9 januari 2023 om 14:24 Partnercontent

Werkbroeken zorgen voor meer gemak én veiligheid tijdens het klussen! U kent het misschien wel, u bent bezig met een klus zoals het schilderen van een muur of het lakken van een vloer. Alles lijkt goed te gaan, totdat u de kwast uit uw handen laat vallen…

Wanneer u geen werkkleding draagt, is uw eigen goede broek of shirt al gauw niet meer te redden. Daarom is het verstandiger om kleren aan te trekken die vuil mogen worden, zoals werkbroeken! Bij Bevazet kunt u terecht voor allerlei soorten bedrijfskleding. Of u een klusser bent die slechts één broek nodig heeft of een bedrijf dat voor alle werknemers wil bestellen, bij ons kan het allemaal! Maar waarom moet u kiezen voor een werkbroek? Hieronder leggen wij het u uit.

Verschil werkbroeken en gewone broeken

Het belangrijkste verschil zit eigenlijk al in de naam. Een werkbroek is gemaakt om in te werken, terwijl een gewone broek vooral gedragen wordt voor alledaagse bezigheden. De werkbroek is daarom vaak gemaakt van een stevigere stof, zit wat comfortabeler en is gemaakt om langer mee te gaan. Ook heeft de broek vaak speciale kniestukken, waardoor het prettiger is om op uw knieën te werken.

Andere voordelen van een werkbroek zijn dat ze extra bescherming bieden, er netter uitzien en kunnen worden gepersonaliseerd. Door uw personeel in dezelfde werkkleding te kleden, bent u als bedrijf makkelijk te herkennen. Deze herkenbaarheid werkt in uw voordeel. Zeker in combinatie met bedrukking van bijvoorbeeld een logo, kunnen klanten niet meer om u heen!

Netter voor de dag met een werkbroek

Ten eerste komt u met goede werkbroeken een stuk netter voor de dag. Hoewel oude of kapotte kleding erg geschikt is om in te klussen of werken, ziet het er niet zo fraai uit. Wanneer u thuis in uw eentje aan het werk bent maakt dat natuurlijk niet zoveel uit, totdat er onverwacht gasten langskomen. Maar als professional is het wel heel belangrijk dat u er niet té slordig bijloopt. U bent immers het visitekaartje van uw bedrijf!

Door te kiezen voor werkkleding zoals een werkbroek, laat u zien dat u goed heeft nagedacht over uw outfit. Daarnaast is de broek ook nog eens erg praktisch. Door te kiezen voor een model met zakken kunt u gemakkelijk klein gereedschap in de broek opbergen. Denk bijvoorbeeld aan potloden, een meetlint of ander klein gereedschap. Heeft u dit tijdens een klus snel nodig? Dan hoeft u niet meer lang te zoeken, u draagt het immers al op zak!

Werkbroeken voor meer veiligheid

Naast dat ze er netter uitzien, zijn werkbroeken ook nog eens een stuk veiliger. Ze beschermen uw benen namelijk tegen gevaarlijke stoffen, rondvliegend puin of hitte. Zeker wanneer u werkt in een omgeving waar dit soort materialen veel voorkomen, is het belangrijk dat u uzelf goed beschermt. De werkbroek zorgt voor een extra laag tussen u en de buitenwereld. Dat kan bij een ongeluk net het verschil maken tussen ernstige verwondingen of klein ongemak.

Al onze werkbroeken zijn gemaakt van degelijke, stevige materialen waardoor ze goed tegen een stootje kunnen. U wilt immers niet dat uw broek kapot gaat wanneer deze ergens achter blijft haken of wanneer deze wordt geraakt door een hete of bijtende stof. Bij Bevazet weten we hoe belangrijk kwaliteit is en we letten er dan ook goed op dat onze bedrijfskleding zonder problemen kan worden gebruikt. De veiligheid van onze klanten gaat bij ons altijd voor!

Werkbroeken, een duurzame keus

Werkbroeken zijn ook nog eens een duurzame keus. Ze gaan namelijk erg lang mee, maar zorgen er ook voor dat uw onderkleding langer meegaat! Hoewel bedrijfskleding misschien een flinke investering lijkt, zult u merken dat de kleding zichzelf terugverdient. Met één werkbroek kunt u meerdere gewone broeken besparen. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. Daarnaast is onze werkkleding gemaakt van hoogwaardige materialen en kwaliteit, zodat u zeker bent van een lange levensduur.

Soorten werkbroeken

Wij verkopen diverse soorten werkbroeken. Denk bijvoorbeeld aan werkbroeken voor heren, werkbroeken voor dames, korte werkbroeken, werkjeans, werkoveralls of een werkbroek stretch. Zo hebben wij voor ieder wat wils! Uiteraard staat het comfort en de kwaliteit van de werkbroek bij ons voorop.

Korte werkbroeken kunnen in de zomer, wanneer de temperaturen hoog oplopen, erg prettig zijn. Zo kunt u rekening houden met het hete weer, maar ook nog steeds professioneel voor de dag komen. Oververhitting is dus niet nodig! Heeft u liever werkbroeken met stretch, voor ultiem draagcomfort? Ook daarvoor kunt u bij Bevazet terecht. Gaat u toch liever voor een stevigere stof, dan raden wij u onze speciale werkjeans aan.

Werkbroek met logo? Dat kan!

U kunt bij ons ook werkbroeken laten bedrukken! Heeft uw bedrijf een eigen logo en wilt u graag dat uw medewerkers dit logo dragen op hun werkkleding? Of bent u een particulier en wilt u een leuke gepersonaliseerde werkbroek? Bij ons is alles mogelijk. Door werkbroeken met een logo te bedrukken komt u nog professioneler voor de dag. Ook bent u voor klanten gemakkelijk te herkennen en daardoor ook makkelijker aan te spreken. Zo maakt u niet alleen een goede indruk op uw huidige klanten, maar bent u ook aantrekkelijker voor potentiële nieuwe klanten!

Bij Bevazet maakt het niet uit of u slechts één werkbroek bestelt of genoeg voor een heel bedrijf. Wij begrijpen dat iedereen die baat heeft bij een werkbroek, toegang moet hebben tot kleding van kwaliteit. Daarom doen wij zaken met zowel particulieren als bedrijven!

Nog vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u nog vragen over de werkbroeken van Bevazet? Neem dan gerust eens contact met ons op! Wij zijn dé specialist in bedrijfskleding en we denken graag met u mee. Door middel van persoonlijk contact en een alles-is-mogelijk mentaliteit, doen we er alles aan om aan uw wensen te voldoen. U kunt ons bereiken door ons telefonisch te benaderen, maar kom ook gerust eens langs bij ons kantoor of neem een kijkje in onze showroom! Zo kunt u de kwaliteit van Bevazet is bedrijfskleding meteen in het echt zien. Voor de beste werkbroeken gaat u naar Bevazet!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie